Alla har vi en dröm och min började som tolvåring, då vi fick skoluppgiften ”Boken om mig” som slutade i ett överambitiöst projekt där jag definierade min författardröm. Sen dess kickstartade min kärlek för att skriva, ditintills hade jag mestadels bara läst först på grund av tvång sen av glädje och nyfikenhet när jag upptäckte dess potential.

Vid sexton låste jag in mig i mina föräldrars källare en månad under sommarlovet för att skriva min första fantasy, ett verk som slutade på 175 A4 och är fortfarande inte färdig. Jag hoppas kunna återvända till den världen jag byggde då i sinom tid.

Idag, sexton år senare  har jag kommit tillbaka till den drömmen, tackvare mina barn. Livet är för kort , för att gå omkring och vara rädd, att inte försöka uppfylla sina drömmar. Därför lämnade jag tio år i turismbranschen bakom mig. Att säga till sina barn att följa sina drömmar, och själv inte kunna göra det, känns oerhört fel. Vi måste vara de människor vi vill, inte bara prata om det.

Utöver skrivandet och läsandet, sysslar jag med e-boksproduktion, esoteriska studier, personlig utveckling och är ute i naturen. Har jag nämnt att jag är egenutgivare & sitter i styrelsen för Egenutgivarna? Jag har alltid ett projekt på gång, gärna flera.