Jag älskar min gamla fina lada. En gång i tiden var det ett timrat stall [15/8-67], som för ca 5 år sen blev angripen av hästmyror. Vi blev tvungna att riva stallet och nu åker grundplattan med. Här ska bli snickarbua och slakt/hängningsrum, jag drömde att få göra en smygröker ut till ena rummet och göra det till gubbens jaktlya.. men jag tror inte Eric skulle uppskatta att någon genade förbi hans säng om kvällarna. Jag hade hoppats att gjutningen och stommen inåt gårdsplanen skulle varit klar i juni, så altanen kunde varit klar till midsommar..

Snickarna har fullt sjå med andra projekt och ska försöka klämma in oss under barmarkssäsongen. Annars blir det ingen altanbyggande i år heller.. jag förbereder för det värsta och hoppas på det bästa, men istället för att vänta vill jag ta tag i problemet. Därav avhämtade banankartonger från Handlar’n i Sörsjön och dessa ska nu fyllas med ja.. ni ser själva.

Bägge barnen hjälpte till att plocka ner cementstenarna i kartongerna medan jag slog och på 1,5 timme innan lunch. Kanske fick vi bort 1/5 av plattan? Nu väntar vi på släpet som ska besiktas på fredag och sen går det att dumpa detta på ÅVC.