Lektörsresponsen har kommit. Med många positiva och förbättrande möjligheter. Hade väl hoppats på mindre jobb, men för att bli bäst på sitt hantverk måste det finnas något att åtgärda, i mitt fall en hel del av det jag behöver träna på. Samtidigt försöker jag fortfarande hitta rätt i genredjungeln.

Därav får jag be om ursäkt för att Inspired By novellerna tar sådan tid.. har förutom det inte haft vare sig ro eller tid att skriva. Det ska bli ändring på det hoppas jag. Det finns självfallet en anledning till oro och skrivförlust. Odlingsstarten har inte direkt varit som en uppåtgående backe utan mer som en 90gradig vinkel. Allt måste göras nu! Fälla björk till ved, fälla tall för timring, ut med alla slangar, sätta frön och preppa odlingslådor, städa bort det gamla och sätta ner nytt. Utöver det måste ny mark ordnas för potatisen…

Naturen bjöd mig på en överraskning med det fina vädret och att vitlöken jag satte förra året nu gror som ogräs. Ska definitivt höstså lök i fortsättningen om årets skörd faller väl ut. Det här med odling är för mig krävande, jag har gått en minibirdbruks kurs och det är intressant. Men jag lär mig mycket mer på erfarenhet och trial-error metoden och kommer ihåg det längre. Vilket gör mig långsam, kan inte läsa mig till allt även fast jag försöker.

Så nu på kvällen gav mig gubben lite skrivtid och jag summerar upp virusets nästa fas. Omskrivning och tillägg, den nionde gången. Denna gång måste vara den sista hoppas jag. ? Samt påbörjad genomgång av kommentarer i manuset. Det var bara 92st, jag hoppas det är till min fördel…?