Då var råmanuset till Skräddarens lärling klart, för att vara exakt så skedde det 25 oktober 23:50. Jag gjorde vågen och min man gick iväg, han trodde att jag var klar med ett kapitel.. tjoho för supporten ;P

Så vad händer när råmanuset är klart? Jag ska testa något nytt. Jag ska faktiskt låta testläsare ta del av manuset. Jag letar därför efter åtta testläsare… är du intresserad? Skicka gärna ett mail till: nathalie@growingstories.se
Så bjuder jag in dig till filen, jag testkör BetaReader.io för det här projektet.
Som testläsare i första varvet så handlar det om översiktliga saker – såsom storylinen, världen och att karaktärerna håller och är trovärdiga, inte språkliga detaljer. (grammatik, stavning etc). det görs i nästa testläsnings omgång i vår.

Skräddarens lärling är första delen i en trilogi. [name in progress…]

Manuset är på 138 737 ord, dvs 346 sidor (1,5 radavstånd) i strlk 12.

Tro inte att det är paus för mig. 8 av 20 kapitel är preppade till bok 2 och där ska det planeras mer innan 1/11 då NanoWrimo går igång. Det ska bli jätte kul att fortsätta organisera upp världen i Skräddarens lärling, lite fler karaktärer är på väg in och jag funderar på att sätta mig med kartritandet igen då bara tre länder finns i bok 1… även om fler nämns.

För dem som är intresserade så har jag börjat samla lite musik till Skräddarens lärling… som ligger som grund till inspiration för scener i boken.  Ni hittar musiken här: https://www.youtube.com/playlist?list=PLJh9jDrxjf3enUxiUrhEpZwK-DhxT1yM4