Det har varit alltför lugnt i skrivarlyan, men desto mer att göra med e-böcker. Med fem beställningar om 12 e-böcker utöver heltidsstudier i ekonomi så känns det som jag suttit dygnet runt den senaste månaden. Däremellan försöka få in lekträffar för barnen, motionsrundor, sociala aktiviteter och det kreativa skrivandet. För att inte nämna alla missade samtal och meddelanden från nära och kära. Jag tänker på er <3 och jag behöver hämta andan.

Därtill har jag slutuppgifter i Kreativt skrivande 2 på LNU, med två inlämningar och en bok som ska läsas. Men det är så otroligt roligt att företaget sakta rullar på, och därtill har jag utökat repertoaren till att gälla omslag till e-böcker. (ej tryckta). När jag startade företaget 2017 var detta inte vad jag trodde att jag skulle syssla med. Men precis som namnet, så är det en växande berättelse och vilken fin resa det är. Jag är oerhört tacksam för de fina vitsord jag fått för mitt arbete med e-böcker. Och hoppas kunna fortsätta utvecklas där.

Därtill försöker jag slutföra en undersökning i egenutgivning som ligger mig nära om hjärtat. Låt oss säga att timmarna på dagarna räcker inte till just nu. Även om jag njuter av allt jag dykt in i, så har jag börjat lära mig att det här med att sätta gränser – det är rätt bra. Jag har ofta stått anpassningsbar gentemot andra, men numer går inte det. Tiden räcker inte till. Jag är en kvinna utan tid, men med stor vilja, engagemang och passion. Så låt mig säga detta, när jag säger nej, så är det inte för att jag inte vill, jag har bara inte tiden att ge dig just nu för att du ska få det engagemang jag vill kunna ge dig.