Det nya året är här. Det har hänt mycket sen sista inlägget i juni 2021.
Det summeras ihop till 24-E-boksproduktioner för 2021. Vilket jag är oerhört tacksamt över att ha skapat tillsammans med mina beställare. Därtill är fyra utbildningar avklarade, varav två diplomerade. Numera är jag Ekonomi- och redovisningsassistent samt Vägledare steg 1. En av kurserna fortsätter till i juni i år, med en C-uppsats i Kreativt Skrivande 3 på Linnéuniversitetet. Det är just den jag sitter med nu, som vore en dröm om den kunde publiceras framöver. Samtidigt försöker jag skriva mig till fler insikter, som ska leda vidare i livet.

Just nu befinner jag mig i väntrummet. Mellan mitt gamla och mitt nya liv. Det ena har definitivt tagit slut. Det nya – har inte börjat. Utrymmet är enormt. Förvirringen över framtidsmöjligheterna gör att en stirrar lite för mycket på stjärnhimlen. Vad är egentligen möjligt praktiskt?

En helt ny möjlighet som uppdagats är att mina arbetserfarenheter inom småföretagande lett mig till något nytt. Jag har fått den fina äran att hjälpa aktiebolaget Stugis att komma igång med sin verksamhet. Här kommer min senaste utbildning väl till pass, samt all strukturering och administrativt arbete jag gjort inom diverse olika turistföretag genom åren. Målet är att skapa en stabil admingrund för Malin och Stugis, för att på smidigaste vis kunna fokusera på sin produkt – Stugservice i Sälen.

För er som inte känner till Stugis – så hittar ni dem här.

Vi stugis