Jag har lagt upp en hejdundrans lista inför den 18/6 och allt måste vara klart till dess! Främst eftersom vi får gäster hit, varav en är trädgårdsmästare ?. Spännande & skrämmande… vad kommer hon tycka om min odling? Dessutom ligger jag sjukt efter med att få ner allt i jorden!

Årets början har inte direkt haft några vårtecken. Det har slagit från vårvinter till blomstrande sommar! Temperaturerna har varit höga och allt har växt som ogräs. Knappt att man hinner vattna.

Landet blev upplöjt förra måndagen och tidningarna lades klart två dagar senare. Påbörjade och avslutade även utläggningen av kartonger i tisdags, fick hjälp med vattningen av tidningar/kartonger av dottern. Mådde dåligt över att behöva slösa vatten, men det där sablarns regnet som jag väntar på kommer aldrig. IBC tankarna är tomma och har varit det sen i onsdags förra veckan ?

Jag funderar på att investera i en dränkpump till bäcken och bevattna med det istället för dricksvattnet, blir nog att lägga till på önskelistan tillsammans med allt annat. Kartongerna tog slut så det blev en tripp till lanthandeln i Sörsjön.

Härligt efter tisdagens pass, äntligen är det klart med halm. Bara gångarna som ska få sitt spån!