Här hemma hos föräldrarna i Gustavsberg. Har haft ett par otroliga dagar och fått träffa vänner och besöka antikvariat. Bockat av två böcker från Kitty-listan. (Ja jag samlar fortfarande på Kitty böcker) fråga mig inte varför men det är en rest från barndomen & drömmen om att ha ett eget bibliotek hemma.

Så idag kändes det som en bra dag att fortsätta redigera och bli klar med det jag gjorde fel förra gången. Värmen gör en seg och jag har påbörjat en kurs i redigering. Har fått en mkt svår uppgift på skrivkursen som jag ska försöka skriva snarast. Nästa vecka är det jobb och barn som gäller. I framtiden ska sommaren bli läsperiod och skrivandet ska förkortas till underhållskrivning. Bra träning för mig som behöver träna på kort och koncist.

Dessutom får jag hjälpa till med korsordet som mamma sitter med, hade glömt vad roligt det är med tankenötter. När ska det finnas tid för sånt? Nej, åter till redigering.18