Började 8:45-11:45. Kom in i ett skönt flow och körde på med lite musik från inspirations listan, som jag måste justera. Zelda Breath of the wild musiken är oerhört lugnande och samtidigt hjälper till med fokus så jag får mkt gjort. Det hjälpte oxå att rummet är svalt & mörkt.

Gubben har skött valpen Metzi som är inne pga läkning efter operation, med 6-8veckors tvångslagd tråkighet med 5 minuters rastningar. Problemet är att Metzi inte fattat att hon ska ta det lugnt och ha det tråkigt. Benet funkar ju finfint… och dessutom är hon en finsk spets som älskar sitt kall, att skälla. Som ljudkänslig så kan jag inte jobba medan hon skäller. Tur att hon sover i lugnet då ?

Pass 2: 12:45 – 16:00 skrivit om intro, fixat dialoger, trovärdighet och stämningsbelysning. Tjuvkikar på musikvideon till ”a lovely night” – så går det när man är en sucker för musikaler. ?❤️? Ikväll blir det mer karaktärsutveckling att gå in på. Samt säkerligen respons på sista utkastet… hoppas jag med instant Edit. (My favourite kind)