Det känns märkligt att det börjar dra ihop sig. Har varit i kontakt med omslagsdesignern Lena Kerja idag med uppgifter om format, pixlar och dpi:n. Jag förstår hela språket eftersom jag själv älskat att kludda lite på skoj i photoshop. Men där tar det stopp. Bättre att låta proffsen göra jobbet!

Däremot har jag ju totalt kört fast på titeln, mina två val var upptagna och ikväll tänkte jag höra med familjen vad ett passande namn kunde vara. Det passar perfekt när vi ska ha första natten i tält tillsammans. Träning inför framtiden. 🙂 Vi vill gärna gå på tur så småningom, årets tur blev inställd pga Metzis skada.

Sen är det baksidetexten som måste skrivas och jag står helt handfallen där med, men något får jag väll ta och pilla ihop. Det är det här med att sälja sig själv och det man gör som bara går mig emot. Jag har länge ställt mig frågan var det kommer ifrån. Det är först då man kan förstå och faktiskt göra framsteg i att gå vidare.

Jag hoppas med andra ord att imorgon blir det fullt ös samt till att fixa ISBN också, så att jag får med det på baksidan på boken. Tydligen behövs det två olika beroende på format. Det tycker jag är lite märkligt, varför inte ha en till både e-boken och mjukbandet? Keep it simple..