Jag har blivit klar med e-boken och är fantastisk glad. Tackvare Tina Backs förträffliga bok, ”skapa en ebok med jutoh”. Känner jag mig mogen att fortsätta med e-boksproduktion! Jag känner mig till o med taggad inför nästa! (Ledsen över att nästa ligger så långt in i framtiden)

Kvällen till ära har jag ägnat åt publit och den fysiska upplagan av 197 dagar! Det har gett mig huvudvärk vid prissättningen. Tackvare publits uträkningsmaskin samt min egen excelfil har jag slutligen fått fram ett f-pris på ett storpocketformat motsvarande den i mitten.

Jag har kollat igenom mina mjukband hemma och tagit måtten och applicerat på min bok. Priserna jag kommit fram till är för mig rimliga. Då har jag satt f-priset på 79kr & hoppas det är rimligt, det täcker tryckkostnaden, distribution till butiken. (Å andra sidan hoppas jag att e-boken säljer som smör.)

Frågan jag ställer mig är, behöver vi verkligen den fysiska boken? Är det känslan vi är ute efter? När vi vänder de torra bladen och känner papperslukten, trycksvärtan? Känns boken mer levande än när vi sveper vänster? Är det miljövänligt? Sen kommer mina ”om tankar” – i vems fickor hamnar mina slantar i slutändan?

Vill ni stödja mitt skrivande & göra en god gärning – köp e-boken framför den fysiska! Nu ska jag ta och bita i Indesign..