Jaha i förrgår kom den och jag fick känna känslan av att hålla ett års idéer i handen, förverkligade. Det känns märkligt och lustigt och helt underbart. Som debutant vet jag att detta är förhoppningsvis den bok i min kommande skrivande karriär (?) som är sämst. Det ska bara bli bättre säger dem, det lättar mycket på det inre prestationstryck jag känner av. Alla kan inte gilla den, men min DPL tycker den är rolig och underhållande med bra tempo och bra storyline och vet ni vad, det räcker för mig.

Nu har jag gått genom boken och man får liksom hejda sig, för man ser felen på ett helt annat sätt nu och vill gärna fortsätta redigeringsarbetet. 1/17 fel är åtgärdad, nu plöja igenom resten. Pressreleaserna är förbereda och jag ska ringa redaktionerna på måndag, för nu när hemsidan är officiell tackvare Mina syskon Erika och Andreas insatser så är det good to go.

Releasedatum och releasefest återkommer jag med… (tydligen behövs det senare? ?)