Låter inte så sexigt om man förknippar det med bussarna i huvudstaden..? nej det är projektet från januari, mellanspelet i väntan på redigeringsarbetet på 197dagar. Som jag nu ska återintroducera mig själv till. När en har minnet som en guldfisk så är det bara att börja om, tack gudskelov för hjälpmedel som talsyntes, om det ändå fanns i Magnus Roosmanns behagliga stämma så hade jag vart klar för längesen! Men ack jag får nöja mig med en främling, som knaglar sig fram.

Genomläsning av 173 sidor.. sen uppstrukturering och synopsis. Lite mer världsbyggande och några fler karaktärer så borde fantasyn få sitt. Men att planera en trilogi tar mycket längre tid än jag tänkt, drömmen är att få ut dem alla inom loppet av två år, men det känns överambitiöst.

Bättre att det får ta tid, så jag får det som jag vill. Men frågan är, blir jag någonsin nöjd? En evighetsfråga.. det här med tid har också med ett annat projekt jag vill jobba på i den dystopiska varianten ”NV” också en trilogi. Men drömma är lätt, skriva ett nöje när det går bra och flow infinner sig, annars kan det bli plågsamt. Dessutom vill jag skriva på hösten.. hm en skriv/utgivningsplan bör nog göras asap. Målsättningen är uppnådd med 3814 ord för idag och vi får hoppas att det håller i sig ett tag framöver. Hösten och vintern är bästa tiden för att skriva & siktet är inställt på 360 000 för hela trilogin.